Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dětské plavecké závody na Kraví hoře

V úterý 20. prosince se již tradičně účastnili naši příslušníci plaveckého setkání Brno a Jižní Morava bez hranic – 12. ročník plaveckých závodů na Kraví hoře. V předvánoční atmosféře se opět uskutečnila velice příjemná sportovní akce, které se účastní žáci základních škol z Brna a jejich handikepovaní spolužáci.

Zdatně jejich výkonům asistují sehrané týmy hostů z řad Hasičského záchranného sboru, Městské policie Brno, úřadů MČ, seniorských plavců a dalších. Klasické plavecké disciplíny organizátoři každý rok doplňují o „kulturní program“. Velkou popularitu vždy zažívá štafeta na nafukovacích lehátkách i výkony jednotlivých týmů hostů na štafetě.

Družstvo hasičů bylo složeno z příslušníků HZS JMK Územní odbor Brno. Ivan Růžička, Radek Misař, Zdeněk Doubek a Aleš Pindur sice štafetu 4× 50 metrů volným stylem hostů nevyhráli, ale postarali se svým vystoupení o to, co bylo na Plaveckém setkání bez hranic to nejdůležitější – super nálada, optimismus a vzájemná podpora pro další sportování. Nakonec vlastně vyhráli všichni krásný den a vítězný tým štafet chlapců a dívek také zážitkový den na požární stanici na Lidické. Děkujeme za perfektní reprezentaci a budeme se těšit na další ročník akce.

Štafeta 4× 50m volný způsob osobností, městských částí a základních škol

Brno Bystrc, čas 2:20,90

PVK Brno, čas 2:23,56

Svornost, čas 2:23,95

Brno Střed, čas 2:24,51

Hasiči, čas 2:27,23

Městská policie, čas 2:39,13

<embed http://fii.cz/hmbevsrc=„http://www.fi­rebrno.cz/modu­les/obscura/in­clude/swfEmbed­dedSlideshow/em­bSlideshow.swf?lan­guage=cs_CZ&ur­lXML=http://www­.firebrno.cz/mo­dules/obscura/al­bum_slideshow_xml­.php?id_album=1323&re­cursive=0“ type=„application/x-shockwave-flash“ allowscriptac­cess=„always“ allowfullscre­en=„true“ width=„480“ height=„385“>

kpt. Bc. Pavla Pražáková
koordinátorka PVČ

Sdílet