Středa 15. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě nehody na stejném úseku silnice v rozmezí jedné hodiny

V pondělí 2. ledna v 03:20 došlo na silnici č. II/602 v katastrálním území obce Řehořov k dopravní nehodě osobního vozidla Renault.

Sedmatřicetiletý muž jedoucí s vozidlem ve směru od obce Měřín na obec Řehořov dostal na namrzlé vozovce při projíždění levotočivé zatáčky smyk a sjel vpravo mimo vozovku.

Vozidlo Renault se s řidičem převrátilo na střechu a narazilo do stromu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění sedmatřicetiletého řidiče. Přítomnost alkoholu u řidiče policisté dechovou zkouškou vyloučili. Celková škoda odhadnuta při dopravní nehodě byla vyčíslena na 55 tisíc korun.

O hodinu déle došlo na stejném úseku komunikace k další dopravní nehodě. Zde třicetiletý řidič nákladního vozidla Volvo s přívěsem dostal na namrzlé vozovce smyk, vyjel vpravo mimo komunikaci a narazil s vozidlem do stromu. K žádnému zranění při dopravní nehodě nedošlo.

Celková škoda, která byla odhadnuta při dopravní nehodě, přesáhla částku 200 tisíc korun. Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu. Dechová zkouška byla s negativním výsledkem.

por. Mgr. Miroslav Pecka
Policie ČR

Sdílet