Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

ZIMA – I. TEST: Do začátku jednoduše

Protože v lednu bývá většinou zima, připravili jsme pro naše registrované čtenáře test právě na toto téma. Dnes, tedy první středu v měsíci – kdy probíhá zkouška sirén – přinášíme prvních pět otázek. Směle odpovídejte!


Test naleznete ve spodní části článku.


Jak testy probíhají?

Každý měsíc v roce zvolíme souhrnné téma pro testovací otázky. V lednu je tím tématem logicky „ZIMA“. Každou středu v měsíci (první test vám vždy připomene zkouška sirén) zveřejníme pět otázek, na které můžete odpovídat do doby, než bude zveřejněn další test – tedy týden, nebo sedm dní, chcete-li.

Správné odpovědi se nedozvíte okamžitě – vyhodnocení testu uvidíte přehledně příští týden, opět až po zveřejnění dalšího testu. Předcházíme tak uživatelům, kteří by se znovu registrovali a odpovídali z druhého profilu „již správně“.

Jak je to s odpověďmi?

Odpovědi lze vyplňovat postupně či najednou, jsou přiřazeny k Vašemu profilu. Můžete tedy ve středu vyplnit otázky 1 a 2, další otázky pak až v pátek. Web si je pamatuje.

Odpovědi na otázky ale po uložení nelze měnit! Je zde jen jedna možnost vyplnění testu.

K čemu to je dobré?

Následující otázky bereme jako zahřívací a testovací. Každým týdnem bude přituhovat více a více, vyhledávání odpovědí a přemýšlení o nich by mělo zavařit vaše mozkové závity a připomenout vám věci, které se (nejen) u zásahu mohou hodit.

Na konci měsíce také umožníme stáhnout testy v PDF, tak, abyste je mohli vzít třeba vytištěné do hasičárny těm, kteří je na webu nestihli.

Vyhodnocení tématu

Na konci měsíce zveřejníme celkové statistiky úspěšnosti testů, počet uživatelů a správnost vyplňování. Zároveň několika nejúspěšnějším řešitelům věnujeme malou pozornost webu POŽÁRY.cz.

Připomínky k testům

Prosíme vás, abyste v komentářích neprobírali, jaké jsou správné odpovědi. Tento test pokládejme za testovací a oceníme veškeré vaše připomínky k nastaveným pravidlům. Nic není neměnitelné.

Tak testu zdar!

Sdílet
Seriál: Testy pro hasiče