Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasičská technika Tital na našem trhu

Počátkem podzimu roku 2011 započala svou činnost na českém trhu společnost TITAL COMPANY CZECH Ltd, jako dceřiná společnost TITAL COMPANY Ltd, Kyjev, Ukrajina.

Tital Company je více než 15 let předním výrobcem požární techniky všech kategorií na Ukrajině s roční produkcí až 180 staveb nových vozidel a lodí. Automobilové cisterny, technická vozidla, speciální vozidla, vysokozdvižná technika, letištní speciály a požární lodě jsou úspěšně vyváženy do východní Evropy, Ruska , všech jeho bývalých republik a Asie.

Ambiciózní cíle majitele společnosti p. Pavlo P. Brytského a jeho zkušeného týmu směřují i k „západním“ trhům, s čímž se dceřiná společnost Tital Company Czech Ltd bude snažit napomoci, především v oblasti zboření „barier“ mezi EU a východem, s certifikace­mi apod.

Dalším cílem české pobočky je maximální věnování pozornosti především dobrovolným hasičům. Prvním krokem k JSDH bylo uvedení a certifikování nové cisterny na náš trh v minulém roce – CAS 15 GAZ VALDAJ IVECO „KOSATKA“.

V dnešní konkurenci zaběhlých a renomovaných firem, zabývajících se výrobou požární techniky a v době finanční krize před námi stojí složitý úkol. Naše práce je nám koníčkem…

Jsme velmi malý tým lidí, kteří se aktivně věnují hasičině a záchranářství a tak dobře rozumíme problematice a potřebám zákazníků – hasičů, máme velkou výhodu silného partnera a naopak nemáme „starosti“ s neskutečným množstvím mnohdy velkých nákladů velkých firem na výrobní prostory, energie, konstruktéry, platy, různé zálohy…

To nás velmi osvobozuje a můžeme si tak dovolit slušnou cenovou politiku, která je vstřícná k dobrovolným hasičům, kterým na ni hodně záleží. Toto ale není v žádném případě na úkor kvality!

Obrovská výhoda je, že Tital Kyjev doslova prahne po nových technologiích, materiálech, zařízeních a stále viditelně se zlepšuje s každým svým nově vyrobeným modelem.

Více informací včetně popisů a fotografií naleznete na našich webových stránkách www.titalcompany.cz. Na úvodní ukázku naší práce přikládáme několik fotografií.

Závěrem mi dovolte, Vám všem kolegům, hasičům, záchranářům, dobrovolným či profesionálním, popřál, ať se vám co nejvíce daří v nastávajícím roce jak v osobním, tak i v profesním životě, hlavně hodně zdraví, bez úrazů a zkusme společně přežít ne jednoduchou dobu, která nás čeká.

Máme důležité poslání, vydržíme! Držím nám všem palce.

Ing. Stanislav Bornay
pověřený vedením
Tital Company Czech Ltd

Sdílet