Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Albrechtické přebory posádek Avií

Vážení kolegové hasiči, dovoluji si Vás jménem SDH Albrechtice nad Orlicí pozvat na netradiční závody v požárním útoku.

Soutěž nese název Albrechtické přebory posádek Avií a jak už vyplývá z názvu, je k ní potřeba především Avia DA 8 nebo 12 a také parta dobrých hasičů.

Soutěž se bude konat 24. června 2006 od 10 hodin v parku u elektrárny v Albrechticích nad Orlicí.

Průběh:
7 až 10 kusů hasičů na povel startéra nasedne do hasičského speciálu z Letňan a se zapnutým výstražným zařízením vyrazí k místu sání (cca 200 metrů od startu). Na místě mají závodníci za úkol v co nejkratším čase vytáhnout z auta vše potřebné, nasát vodu z řeky a vytvořit dopravní vedení 4 B, rozdělovač, útočné vedení 2×2 C, překonat překážku na každém proudu a sestřelit terč. Po sestřelení terče signalizují hasiči na proudech „vypnout vodu“ a zachrání raněného figuranta (pravděpodobně plyšového medvěda), kterého odnesou na nosítkách na shromaždiště raněných. Odnesením raněného soutěž končí.
Hodnotit se bude čas, za který družstvo celé kolo zvládne, a pro nejoriginálnější družstvo (ať už výkonem nebo vizáží) je připravena cena poroty.
Soutěž bude probíhat v příjemném prostředí albrechtického parku a na místě sání bude vytvořena základna. Mašinu můžete mít ohřátou, ale veškeré věci budou v regálu, do kterého patří. V družstvu mohou být slečny a ženy.


Během soutěže se budete moci občerstvit v našem stánku a po akci je připravena zábava s reprodukovanou hudbou.
Na nultém ročníku se nebude vybírat startovné ani jiné poplatky a každé družstvo dostane malou odměnu.
Přihlášky, prosím, zasílejte na e-mail akebia@akebia.cz nebo sdh.albrechtice@seznam.cz, případné dotazy zodpovím na telefonním čísle 607 821 885.
Uzávěrka přihlášek je v pondělí 19. června 2006.
Těším se na Vaši účast a věřím, že si užijeme spoustu zábavy až do rána.

Jiří Proche,
SDH Albrechtice nad Orlicí
Sdílet