Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická dopravní nehoda u obce Kamenický Šenov

Dnes 27.2. v 6:15 byla vyslána jednotka SDHO Nový Bor k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici číslo 13 u obce Kamenický Šenov okres Česká Lípa.

Jednotka po příjezdu na místo zásahu zjistila, že došlo ke střetu dvou vozidel. Dále že na místě již zasahuje hlídka PČR Nový Bor a ZZS Česká Kamenice, lékař ZZS konstatoval smrt u řidiče VW. Poří nehody došlo ke zranění dalších dvou osob které ošetřovala ZZS. Na místě zásahu zasahovala i jednotka HZS Ústeckého kraje PS Česká Kamenice vozidlem VW Transporter a následně také CAS-32 T-815.

Hasiči bylo provedeno společné protipožární opatření a řízení dopravy včetně posypu vozovky sorbentem z důvodu úniku ropných látek, následně na místo zásahu přijela hlídka a skupina vyšetřování dopravních nehod z České Lípy, která si převzala odklánění dopravy z místa zásahu.

Jednotka HZS se vrátila zpět na svou základnu, naše jednotka poté provedla vyproštění usmrcené osoby, a po příjezdu pohřební služby předala usmrcenou osobu. Po příjezdu dvou vozidel odtahové služby a naložení havarovaných vozidel proveden úklid vozovky.

Zdroj: JSDH Nový Bor

Sdílet