Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě zranění si vyžádala dopravní nehoda u Kladna

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel byla ohlášena na tísňovou linku středočeských hasičů deset minut po desáté hodině ve čtvrtek 22. března 2012 mezi Kladnem a Velkou Dobrou.

K dopravní nehodě byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým automobilem. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o střet dvou osobních vozidel. Zranění utrpěly celkem dvě osoby, ty byly vyproštěny před příjezdem hasičů a nacházely se v péči záchranné služby.

Na místě přistával i vrtulník letecké záchranné služby, ten transportoval zraněnou ženu do nemocnice. Hasiči provedli odpojení akumulátorů na obou havarovaných vozidlech a zamezili dalšímu úniku pohonných hmot. Vzhledem k tomu, že v jednom z havarovaných vozidel byly osobní doklady ve značně zdeformované zadní části vozidla, bylo nezbytné k vyproštění použít hydraulickou vyprošťovací soupravu. Silnice mezi Kladnem a Velkou Dobrou byla na několik hodin zcela uzavřena. Hasiči po téměř 45 minutách místo události předali Policii ČR a poté se vrátili zpět na základnu.

nstržm. Lukáš Vejvar
stanice Kladno

Sdílet