Pondělí 29. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo skončilo po nehodě v zahradě na střeše

Na Rokycansku došlo o víkendu ke čtyřem dopravním nehodám. Z toho tři na dálnici D5. Celkem ZZS ošetřila celkem 6 osob.

V sobotu 21. dubna 2012 v 17:02 hodin KOPIS vyslalo jednotky z Rokycan a z Kamenného Újezdu k dopravní nehodě dvou osobních aut. Jedno se v důsledku nehody převrátilo na střechu a druhé mělo hořet. Po příjezdu na místo zásahu nebyl požár vozu potvrzen. K úniku provozních kapalin nedošlo. Zraněné osobě poskytli hasiči předlékařskou péči a po příjezdu ZZS ji předali do rukou zdravotníků. Hasiči vozidlo zabezpečili proti požáru a místo nehody označili světelným kuželem.

V neděli 22. dubna 2012 hasiči vyjížděli k dopravním nehodám na dálnici D5.

V 10:49 hodin vyjeli Rokycanští k dopravní nehodě na 56. kilometru D5 ve směru na Rozvadov. Hasiči zajistili místo nehody, převrátili havarované vozidlo ze střechy zpět na kola a naložili jej na odtahovou službu. Dvě osoby ošetřila ZZS.

V 11:34 hodin se čelně střetla 2 osobní auta na 67. kilometru ve směru na Rozvadov. Z důvodu opravy je v těchto místech dálnice ve směru na Prahu uzavřena a provoz je sveden do protisměru. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a odpojili AKU. Tři osoby ošetřila ZZS, dvě byly odvezeny do nemocnice.

Po příjezdu odtahové služby hasiči naložili havarované vozy na odtahovou službu a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali pomocí sorbentu. Dálnice byla po dobu zásahu uzavřena.

V 11:37 hodin byla na operační středisko nahlášena nehoda motorky na 44. kilometru. Hasiči z Hořovic zajistili místo nehody, ke zranění nedošlo.

Zasahující jednotky: HZS Hořovice HZS Plzeň – Slovany HZS Rokycany JSDH Kamenný Újezd

Pavla Jakoubková
tisková mluvčí
HZS Plzeňského kraje
Sdílet