Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dětský den v ZOO Ohrada i s ukázkou práce hasičů

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje připravuje společně se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra ČR, Zoologickou zahradou Ohrada, Rádiem Blaník, společností Borgis, Policí ČR, Zdravotnickou záchrannou službou a ostatními složkami IZS v sobotu 12. května 2012 Dětský den v ZOO.

Od 10 do 16 hodin je pro návštěvníky připraven kulturní program plný zábavy a soutěží. K dopravě do ZOO je možné využít dva parní vlaky s vyhlídkovými i bufetovými vozy.

Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje se bude společně se Zdravotnickou záchrannou službou Jihočeského kraje, Policií ČR a s Českým červeným křížem prezentovat na druhém nádvoří Loveckého zámku.

Pro všechny zájemce máme připravenou ukázku výjezdové techniky, zásahových obleků, ochranných pomůcek, pro děti mohou získat drobné ceny ve vědomostní soutěži, na nejmenší čeká malovací koutek. Zajímavostí pak bude přehlídka uniforem předvedená našimi příslušníky.

Více informací ke Dětskému dni naleznete v přiložených souborech a na webových stránkách www.zpmvcr.cz a www.zoo-ohrada.cz.

Vendula Matějů
tisková mluvčí
HZS Jihočeského kraje
Sdílet
Přiložené soubory
parní vlak.pdf zobrazit online PDF 173 kB
podrobný program.xls zobrazit online XLS 30 kB