Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požární bezpečnost v novém. Získejte slevu i Vy

Společnost Požární Bezpečnost pro všechny hasiče připravila řadu změn na svém webu PO-BP.cz. Několik zajímavých změn a příjemné uživatelské prostředí dělá z webu PO-BP největší nákupní portál pro hasiče v ČR.

Přehlednost především
Střídmá grafika, která neruší a kde se snadno orientujete. To byl jeden z hlavních cílů nového webu. Přehledně seřazené rubriky, ve kterých jsou podkategorie tak, aby bylo procházení webu co nejvíce intuitivní. U každé podkategorie máte možnost si filtrovat zboží. V každé kategorii najdete i zajímavou nabídku či tip na slevu nebo nový produkt. Velké množství slev a plno informací ke každému zboží. Web www.po-bp.cz se vyplatí sledovat denně.

Ptejte se, sdělujte své názory na zboží
U každé položky zboží, kterých je více než 1000, máte nyní možnost napsat svůj dotaz či připomínku. Tato nová služba tak umožní uživatelům webu PO-BP získávat o zboží další informace. Časté nebo zásadní dotazy najdete u každého zboží, nemusíte se pak i vy složitě ptát. Máte s konkrétním zbožím nějaký problém či si nevíte rady? U zboží možná najdete v otázkách a komentářích odpovědi.

Vybere si každý
Na webu www.po-bp.cz najdete cca 1000 položek zboží, které je z větší části určeno pro dobrovolné či profesionální hasiče. Hledáme pro vás nejlepší ceny, zajímavé produkty a zboží k běžné potřebě hasiče jednotlivce či celé jednotky. Výhodou webu PO-BP je zázemí 9 kamenných obchodů, zákaznická poradna osobně či telefonicky na prodejně, záruční i pozáruční servis. Většina zboží na eshopu PO-BP je skladem a okamžitě k odběru. Zasíláme do 24 hodin od objednání. Několik druhů zboží máme i od alternativních výrobců.

Navštivte web www.po-bp.cz nebo www.rajhasicu.cz a získejte zajímavé slevy či body na odběr vašich bonusů.

Stále výhodné akce
Na webovém obchodě PO-BP najdete od každého zboží i několik alternativ. Aktivně hledáme ty nejvýhodnější ceny a snažíme pro vás připravovat slevové akce. Máme v každém segmentu zboží z nejnižší cenové hladiny, zboží s nejlepším poměrem cena/výkon, ale i špičkovou kvalitu od předních výrobců. Vybere si tedy opravdu každý.

Ráj hasičů
Mohli jste si všimnout, že i stránky www.rajhasicu.cz změnily svoji tvář. Nyní máte možnost získat slevu na hasičské zboží ve výši od 10%. Tím, že nakupujete sbíráte i body a v ráji hasičů si za ně vyberete zajímavé bonusy.

Ráj hasičů je portál spjatý s webem PO-BP. Na eshopu Požární bezpečnosti nakoupíte výhodně nebo i se slevou v akčním zboží. Přesto dostanete i další bonus v podobě bodů.

Sdílet