Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

IRON FIREMAN 2006 nebude.

Letošní ročník soutěže IRON FIREMAN musel být bohužel zrušen. Stavební práce, které probíhají kolem budovy, kde se soutěž koná, se protáhly.

Letošní, již 6. ročník soutěže IRON FIREMAN se musí kvůli probíhajícím stavebním pracím odložit na příští rok. V okolí budovy probíhá závěrečná fáze rekonstrukce, která by neumožnila soutěž uskutečnit. Opravuje a renovuje se prakticky celé okolí budovy City Empiria (Motokov) včetně parkoviště, kde se soutěž konala. Stavební práce se protáhnou do října 2006, což bylo zřejmé až v těchto dnech.

Připravili jsme i jinou možnost soutěž uskutečnit, ale byla by to jen náhražka již zavedené soutěže. Po dohodě s partnery soutěže, majitelem budovy, Českou hasičskou sportovní federací a spoluorganizátorem Městskou částí Praha 4 jsme se rozhodli spíše pro variantu soutěž odložit a ponechat původní náročný formát, tedy výstup do 26. patra výškové budovy. Finanční prostředky, které byly vyčleněny na tento ročník, se zčásti přesunou do dalšího roku. IRON FIREMAN tím tak rozhodně nepřijde o svou prestiž.
Sdílet