Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

IRON FIREMAN 2012: Startujeme registraci závodníků

Další ročník nejtěžší hasičské soutěže na světě ve stylu TFA je naplánován na první sobotu v září, tedy 1. 9. 2012. Přihlásit se můžete právě teď.

Formulář pro přihlášení je umístěn na webu www.ironfireman.cz, kde jsou i podrobnější informace a pravidla. Po vyplnění formuláře budete předběžně zaregistrováni a postupně získáte další informace. Každý závodník se musí registrovat samostatně, hromadná registrace není možná.

Důvod je jasný. Chceme po každém závodníkovi velikost trička a adresu pro zaslání věcí potřebných k závodu. Odpadne tak zdlouhavé registrování těsně před závodem. Každý, kdo se registruje a do závodu nastoupí, dostane unikátní tričko přímo s jeho velikostí. Triko bude mít omezenou sérii a je určeno jen pro účastníky závodu.


Přidejte se k nám i na Facebooku, budete tak dostávat čerstvé informace na sociální síti.


Startovné je i letos odstupněné dle doby registrace a zaplacení. Kdo se zaregistruje a zaplatí startovné do 30. června 2012 bude platit 300 Kč, ti kteří zaplatí do 30. července 2012 zaplatí 500 Kč, ten kdo se registruje do 31. 8. 2010 pak zaplatí 700 Kč. Máte možnost registrace přímo na místě v den závodu. Startovné bude ale 1000 Kč a dostanete univerzální velikost trička XL. Doporučujeme tedy s registrací neváhat.

Pro vítěze je připraveno prozatím 10.000 Kč. Opět je připraven jackpot, který bude naskakovat dle vybraných peněz za startovné. Čím více se závodníků přihlásí, tím větší bude jackpot.

Letos se opět mohou registrovat i dobrovolní hasiči. Počet dobrovolných hasičů však bude omezen. Organizátoři si vyhrazují právo závodníka zařadit mezi náhradníky při větším počtu přihlášených borců. Přihlášením tedy nemáte ještě na 100% účast jistou pokud jste dobrovolný hasič a v TFA prozatím nemáte úspěchy nebo jdete na závod poprvé.

Každý registrovaný závodník bude dostávat upozorňující SMS na uvedený mobilní telefon. Nebudeme vás obtěžovat, jen vás upozorníme na důležitou informaci.

Opět bude připraven i bohatý doprovodný program. Soutěž se uskuteční mezi nákupním centrem Arkády Pankrác a budovou CITY EMPIRIA.

Sdílet