Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vyhodnocení soutěže „Požární ochrana očima dětí“ – ročník 2012

Vyhodnocení literární a výtvarné soutěže „Požární ochrana očima dětí“ za rok 2012 provedlo OSH Zlín dne 24. 4. 2012 komisí složenou z profesně specializovaných učitelek základní školy ve Zlíně a Štípě. Zástupci okresu Zlín se tentokrát velmi dobře umístili i v krajském a celostátním hodnocení.

Předání ocenění za nejlepší práce v okrese a kraji bylo organizováno nadvakrát. V Praktické a speciální škole pro děti s více tělesnými vadami ve Zlíně na Jižních Svazích dne 19. 6. 2012. V dopoledních hodinách navštívili tyto děti pan Josef Jakuba – vedoucí okresní odborné rady prevence, paní Lenka Vajďáková – vedoucí kanceláře OSH Zlín a členové JPO II/1 Zlín-Prštné.

Přivítání od ředitelky PaedDr. Dernie, učitelek a zejména od dětí bylo velmi srdečné. Následovalo vyhodnocení nejlepších výtvarných prací a předání dárků pro všechny zúčastněné. Děti si s nadšením odnášely plyšová zvířátka a sladkosti. Atmosféra byla úžasná a všichni byli opravdu skvělí!

V úterý 26. 6. 2012 proběhlo v prostorách HZS ZK ve Zlíně předání diplomů a věcných cen pro ostatní kategorie soutěže. Akce se zúčastnila ředitelka HZS ZK plk. Ing. Jarmila Čičmancová, Ph.D., starosta OSH Zlín Ing. Josef Bernátík, vedoucí okresní a krajské odborné rady prevence Josef Jakuba, vedoucí sekretariátu OSH paní Lenka Vajďáková a autoři vyhodnocených prací s doprovodem.

V příjemném prostředí zasedací místnosti HZS ZK převzaly děti hodnotné ceny. Následně územní odbor HZS ZK zajistil pro všechny účastníky odbornou přednášku spojenou s prohlídkou garáží se zásahovou technikou.

OSH Zlín děkuje všem, kteří se zapojili do této literární a výtvarné soutěže, vedení škol a SDH, že vytvořili podmínky k zapojení mládeže do této soutěže, JPO II/1 Zlín–Prštné, HZS ZK a všem ostatním za pomoc při úspěšném zajištění průběhu ročníku 2012.

Text: Lenka Vajďáková, vedoucí kanceláře OSH Zlín

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet
Přiložené soubory
f607.xls zobrazit online XLS 35 kB
f608.xls zobrazit online XLS 26 kB