Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Lamborghini uhořeli dva lidé, mezi Chomutovem a Mostem vyjel vůz ze silnice

Tato tragická dopravní nehoda se stala již v sobotu, ale fotografie jsme získali až dnes. Stala se na silnici mezi Chomutovem a Mostem. Následky byly tragické, v luxusním automobilu uhořel řidič i jeho spolujezdkyně.

Na místě zasahovali hasiči z Chomutova a z HZSP MUS. Podle policejní mluvčí řidič na zcela rovné silnici, která svádí k rychlé jízdě, nezvládl řízení. Vůz sjel ze silnice do příkopu a dálle do lesního porostu, kde zůstal na střeše a začal hořet.

Oba cestující neměli žádnou šanci, byli na místě mrtví. Nehoda byla ohlášena na OPIS Chomutov 12.08.06 v 16:06, a jednotka byla na místě v 16:14.

Jednotka na místo vyjela s vozidly RZA Toyota Lancruiser a CAS 24 Scania. Nehoda se stala cca 200 m metrů od konce okresu Chomutov, takže na místě již zasahovala jednotka HZSP MUS, které to v 16:05 nahlásil náhodně projíždějící řidič, s technikou KHA 32, RZA a VEA.

Jednotka MUS prováděla dohašovací práce na vozidle a okolním terénu, jednotka HZS CV provedla vyproštění vozidla na silnici a následné vyproštění osob.

Info: Michal Jančov
Foto: HZS Chomutov

Sdílet