Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Cirkus Jako Za Mlada – recesisti opět ve Slatině

Sbor dobrovolných hasičů ve Slatině vás ve spolupráci s recesistickým spolkem Jako Za Mlada zve na další ročník tradiční letní akce, letos na téma Cirkus Jako Za Mlada.

Co vše můžete zažít v sobotu 4. srpna na letní recesistické akci CIRKUS Jako Za Mlada ve Slatině u Bílovce?

Od 14:00 hod. se uprostřed Slatiny v cirkusové manéži představí špičkoví akrobati, kouzelník, žongléři, klauni, chybět nebude ani drezůra zvířat nebo taneční vystoupení exotických zvířat.

Zlatým hřebem odpoledne však bude vystřelení člověka z obrovského děla, odpolední cirkusovou show zakončí mistr zábavy pro děti i dospělé – klaun Michal Nesvadba.

Během celého odpoledne si mohou návštěvníci také sami vyzkoušet například žonglování, chůzi po laně a další cirkusové aktivity. Kousek opodál proveze děti nádherný dřevěný kočár. Jako každý rok se mohou děti vydovádět na zábavných atrakcích nebo vyzkoušet aquazorbing.


FOTOGALERIE z Loňské akce Jako Za Mlada


Večerní část programu ve Slatině zahájí kolem 19. hodiny mistr humoru a recese Ivan Mládek se svým Banjo Bandem. Zazní tak několik vtipných historek a samozřejmě oblíbené hity včetně megahitu Jožin z Bažin. Večer bude pokračovat letní diskotékou s Pavlem Cejnarem, vystoupí místní recesistická formace The C.I.P. a připravuje se také překvapení s ohňostrojem jak tomu občas ve Slatině na akcích Jako Za Mlada bývá zvykem.

Taneční stan, který se stal neodmyslitelnou součástí akce, startuje v 19:00 hod., Red Bul BAR na vodě pojede už od 14.00 hod.

Celodenní vstupné je 150 Kč, děti do 15 let a 150 cm mají do 19:00 hod. vstup zdarma.

Sdílet