Pátek 17. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet dvou vozidel si vyžádal osm zraněných, dva mladí lidé se zranili těžce

V neděli 22. července došlo na Jihlavsku k vážné dopravní nehodě. Při střetu dvou vozidel se zranilo celkem osm mladých lidí z toho dva těžce.

Po půl druhé v noci jel osmnáctiletý řidič vozidla Citroen Saxo ve směru od obce Střítež na Červený Kříž. Vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici ve směru od Jihlavy na Havlíčkův Brod jel osmadvacetiletý řidič vozidla VW Sharan a došlo ke střetu. Po nárazu byl automobil Citroen odhozen mimo komunikaci.

Při dopravní nehodě se těžce zranil řidič vozidla Citroen a jeho osmnáctiletá spolujedoucí. Oba byli transportováni do brněnské nemocnice. Ve vozidle Citroen byli zraněni ještě další dva spolujedoucí, osmnáctiletá žena a stejně starý muž. V automobilu VW se zranil řidič a jeho tři spolujedoucí, dvě třiadvacetileté ženy a šestadvacetiletý muž. Všichni zranění byli převezeni do nemocnice.

Policisté provedli u řidiče vozidla VW dechovou zkoušku, při které požití alkoholu vyloučili. U řidiče automobilu Citroen nebylo možné dechovou zkoušku provést z důvodu jeho vážného zranění, byl proveden odběr krve.

Policisté provedli na místě šetření a nehodu zadokumentovali. Škodu na vozidlech předběžně vyčíslili na 190 tisíc korun. Prověřování nehody převzali kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování.

por. Bc. Jana Kroutilová, PČR

Sdílet