Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hostivařský pedál 2006

Vážení sportovní přátelé, zveme vás na třetí ročník cyklistického závodu horských kol který pořádá TITAN WILLS RACING TEAM ve spolupráci s Policií České Republiky a pražského rádia HEY. Je určen jak pro malé děti tak i pro dospělé.

Cílem akce je příjemně strávit sobotní den, trochu si zasportovat, pobavit se a možná i něco se přiučit. Kromě policie uvidíte Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy a Záchrannou službu.
Vezměte svoje kolo a přijďte se 9. září 2006 podívat do areálu Hostivařského parku v Praze 10. Ve 12:00 hod. zde odstartujeme závod horských kol, ten bude rozdělen na několik kategorií. Závod povede v areálu hostivařské přehrady a přilehlého lesoparku po asfaltových a šotolinových cestách, okruh měří cca. 4,6 km. Trasa závodu není náročná a je určena pro širokou cyklistickou veřejnost. Na první tři nejrychlejší závodníky z každé kategorie čekají hodnotné ceny. Doprovodný program začne ihned po skončení závodu a po vyhlášení výsledků jednotlivých kategorií tzn. cca. 15:00 hod. Po celý den bude v areálu připraveno občerstvení (pivo, limo, klobásy, cukrovinky), bude se opékat selátko na rožni. Nutno dodat, že celým programem bude provádět již potřetí Marek ČERNOCH – zpěvák a moderátor RADIA HEY, který po 19:00 hod. zazpívá se svojí skupinou Angels, a můžete se těšit na diskotéku RADIA HEY.

KDE A JAK NÁS NAJDETE: Areál hostivařského parku nad hrází Hostivařské přehrady – přístup ze sídliště Hostivař ul. Hornoměcholupská, K Lesoparku, Řepčická. Dopravní spojení:
-autobusem MHD, ze stanice metra Skalka autobusem linkami č. 271, 154 zastávka Řepčická
ze stanice metra Háje autobusem linkami č.154, 271 zastávka Řepčická
ze stanice metra Kolbenova autobusem linkou č. 183
-automobilem, pak zaparkujete v přilehlých ulicích

Od stanice autobusu bude vyznačen přístup až na místo konání akce. Pro upřesnění zde je MAPA ZÁVODU Červeným praporkem je zvýrazněno místo konání (uprostřed obrázku).

Podrobné informace o závodu naleznete na http://www.titanwills.cz/ nebo volejte 603 475 030

Ve fotogalerii si prohlédněte foto z minulých ročníků.
Sdílet