Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Sedací soupravy v ohni

Vzorkovou prodejnu sedacích souprav v Bílovci na Novojičínsku zachvátil v sobotu 2. 9. 2006 odpoledne požár. Likvidovaly ho čtyři hasičské jednotky. Škoda činí zhruba 800 tisíc korun.

Požár ve dvoupodlažním objektu bývalé dřevovýroby, dnešního čalounictví a prodejny nábytku v Dukelské ulici, byl oznámen na operační středisko hasičů o půl čtvrté odpoledne. Na místo vyjely čtyři jednotky – jedna profesionální ze stanice HZS Moravskoslezského kraje v Bílovci a tři dobrovolné z Bílovce, Studénky a Slatiny. Hasiči průzkumem zjistili, že hoří vzorková prodejna nábytku ve druhém nadzemním podlaží objektu. Hasičům se podařilo požár lokalizovat během čtvrthodiny, likvidovali jej za další hodinu. Pak objekt odvětrávali, vynášeli sedačky a další materiál ven a prohlíželi je, zda nehrozí další oheň.

Ve vzorkové prodejně byly vystaveny tři desítky sedacích souprav. Po požáru jsou všechny neprodejné, ať už ohořelé či začouzené. Do celkové škody byly započteny i zničené stropní podhledy a okna. Příčina požáru je v šetření.


Vzhledem k tomu, že nám stále ještě nefunguje vkládání fotografií, zde je odkaz na fotogalerii. Autor fotografií: Jakub Kozák SDH Slatina
Sdílet