Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda v Dolním Lochově si vyžádala dvě zraněné osoby a zásah všech složek IZS včetně vrtulníku

Zprávu o dopravní nehodě dvou osobních automobilů v Dolním Lochově na Jičínsku přijali operátoři tísňové linky 155 od kolegů z jednotného evropského čísla 112 pro tísňová volání dnes, 14. 8. 2012 krátce po třetí hodině odpolední.

Na místo neprodleně vyjely sanity rychlé zdravotnické pomoci z Jičína a Nové Paky. Na místo rovněž vyslali operátoři posádku rychlé lékařské pomoci z Jičína a lékaře ve vrtulníku Letecké záchranné služby Královéhradeckého kraje. Podle prvotních informací při dopravní nehodě mělo dojít ke zranění čtyř osob a v případě jedné osoby k zaklínění.

Na místě zasahovaly všechny základní složky integrovaného záchranného systému. Za necelých šest minut už byli zranění v péči lékařky z výjezdového stanoviště v Jičíně. Ve spolupráci s lékařem Letecké záchranné služby bylo všem účastníkům nehody poskytnuto vyšetření.

Celková bilance nehody jsou dva zranění, kteří byli záchranáři ošetřeni a zajištěni pro následný transport. S lehkým zraněním byl převezen muž do Oblastní nemocnice v Jičíně a třiatřicetiletá žena pro podezření na poranění páteře byla transportována vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Hradci Králové.

Tomáš Ježek
Tiskový mluvčí
Vedoucí vzdělávacího a výcvikového střediska
Zdravotnická záchranná služba Královéhradec­kého kraj

Sdílet