Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kolegové hasiči,

v současné době probíhá 4. ročník programu Občanská volba Plzeňského Prazdroje, jenž poskytuje pomocí finančních prostředků možnost uplatnění projektů různých občanských sdružení.

Program probíhá v oblastech, kde působí jednotlivé pivovary skupiny Plzeňský Prazdroj a.s., tj. na Plzeňsku, v okolí Velkých Popovic a v oblasti Frýdecko – Místecka, Třinecka a Ostravska.

V tomto ročníku uspěl i Sbor dobrovolných hasičů Nošovice (vůbec jako první SDH v historii programu Občanská volba ) a postoupil do druhého kola se svým projektem, týkajícím se doplnění výzbroje. Projekt, jehož cílem je pořízení kalového čerpadla a elektrocentrály spolu s příslušenstvím, má zvýšit akceschopnost jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Nošovice při řešení mimořádných událostí.
V případě, že bychom se dostali mezi ty, kteří obdrží pro své projekty finanční podporu, vznikne do budoucna zřetelný signál pro Radu reprezentantů programu Občanská volba, která vždy provádí prvotní výběr. Bude se vědět, že hasiči fungují a bude to šance pro ty sbory, které by se programu Občanská volba v jednotlivých oblastech chtěly zúčastnit.

Abychom však uspěli a získali finanční pomoc na pořízení tohoto potřebného vybavení, musí mít náš projekt širokou občanskou podporu. O tu si Vás nyní dovolujeme požádat.

Přízeň našemu projektu můžete projevit hlasováním pomocí SMS zprávy ve tvaru:

HLA OVR E 1

na číslo
900 11 03

cena SMS je 3,–Kč


popřípadě i vyplněním hlasovacího kupónu, jenž bude k dispozici v Moravskoslezském deníku a týdeníku Frýdecko – Místecko dne 6. listopadu tohoto roku.

Hlasovat pomocí SMS je možno od 1. září 2006.

Doufáme v příslovečnou kolegialitu mezi hasiči, předem děkujeme a věříme, že s pomocí hlasů Vás, členů Vašich sborů, popřípadě i Vašich blízkých a přátel dokážeme uspět a získat potřebné finanční prostředky.

Další informace na www.prazdroj.cz

Za SDH a JSDHO Nošovice
Jiří Juřica
Sdílet