Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Letošní Hasičský ples Podlipanské ligy proběhl 20. října v Radimi, účast byla vysoká, více jak 400 lidí!

Sobota 20. října 2012 byla dnem na který netrpělivě čekala většina členů Podlipanské ligy, v Obecním domě v Radimi se konal společný Hasičský ples. A už zájem o předprodej vstupenek značil, že to opět bude akce, na kterou se nezapomíná.

Dvěstěšedesát vstupenek prodaných v předprodeji, třicet hostů, partnerů a sponzorů plesu a další prodané vstupenky na místě znamenají v konečném čísle účast neuvěřitelných čtyřista lidí. Díky pořádajícím sborům, partnerům a sponzorům plesu i počet cen v tombole skončil na čísle čtyřista. Tak jako loňský rok největší boj byl o velkého plyšového Soptíka. Ovšem i další ceny stály za to – hasičské ceny jako jsou hasicí přístroje, detektory kouře, poukázky na nákup pohárů, požárová trička, dále soudky piva, poukázky na různé služby či zboží ale také sodastream, mikrověž, fotoaparát či kávovar. O předtančení se postaraly děti z taneční skupiny FOR DANCE z Poříčan, večerem provázela již osvědčená kapela Bumerang.

Na ples se sjeli příznivci hasičského sportu z celého širokého okolí. Mimo pořádající zde byli hosté z SDH Břežany II., SDH Drahobudice, SDH Jindice, SDH Klučov, SDH Kšely, SDH Poříčany, SDH Třebestovice, SDH Třebovle, SDH Tuchoraz, SDH Víska a HZS Zlínského kraje.

Hodnocení plesu je na každém z účastníků, ale ohlasy již během samotného večera svědčí o tom, že se opět vydařil. Děkujeme všem partnerům a sponzorům plesu, bez nichž by to nešlo. Dětem ze skupiny FOR DANCE za krásné taneční vystoupení a kapele Bumerang za opět skvělou hudební produkci. Tímto považujeme 12. ročník Podlipanské ligy za důstojně ukončený.

Pořádající: Podlipanská liga, o. s. & SDH Bulánka, SDH Český Brod, SDH Dobré Pole, SDH Horní Kruty, SDH Horní Měcholupy, SDH Kostelec nad Černými lesy, SDH Mančice, SDH Plaňany, SDH Ratenice, SDH Rostoklaty, SDH Vrbčany a SDH Zásmuky.

Mediální partner plesu: Požáry.cz

Partneři plesu: Dräger Safety, s. r. o., KAS-OKNA, s. r. o., KAS-OKNA, s. r. o., Požární bezpečnost, s. r. o., Požární technika Komet, s. r. o., Sabe, s. r. o.

Sponzoři plesu: Bowling bar – Restaurant Siňorita – Pečky, Bowling Squash Sadská s. r. o., Casino Merkur, a. s., Cukrárna Fantazie – Pečky, Cukrárna M+Z Kašovi – Český Brod, Jana Červená – Poříčany, Klára Loukotová – Hospůdka na hřišti – Radim, Mc Donald´s -Vrbová Lhota, Michaela Votavová – Poříčany, Potraviny Bala – Radim, Restaurace a vinárna – Obecní dům – Radim, SH ČMS, Solná jeskyně Český Brod, Yeti studio – Český Brod a Zuziiii.cz.

za Podlipanskou ligu
Lída Voslářová

SDH Český Brod

Sdílet