Sobota 18. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nedaleko obce Bystřička dodávka narazila do osobáku a natlačila ho do kamionu

Do sedmi minut po vyhlášení poplachu už zasahovali profesionální hasiči z Valašského Meziříčí ve středu 29. srpna 2012 dopoledne dopravní nehody osobního, užitkového a nákladního vozidla u obce Bystřička poblíž Valašského Meziříčí.

Provedeným průzkumem na místě události, která byla operačnímu středisku ve Zlíně oznámena v 09:46 hodin, bylo velitelem zásahu zjištěno, že po zastavení nákladního vozidla s návěsem a osobního vozidla zn. Renault před hranicí křižovatky komunikací došlo k nárazu menšího dodávkového vozidla do stojícího osobáku, který byl natlačen pod návěs kamionu.

Při nárazu došlo také ke zranění spolujezdce osobního vozidla.

V době, kdy si zraněného do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby, provedli zasahující hasiči u obou nabouraných osobních vozidel opatření proti vzniku požáru a za použití sorbentu likvidovali únik provozních kapalin z vraků vozidel.

Po zadokumentování a převzetí místa události policií, provedla jednotka úklid střepů, použitých sorbentů a vrátila se na stanici. Zraněná osoba byla zdravotníky převezena k dalšímu ošetření do nemocnice.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet