Středa 8. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda u Horního Újezda si vyžádala jedno zranění, na místo zamířil vrtulník

Profesionální hasiči z Hranic a z Bystřice pod Hostýnem spolu s dobrovolnými hasiči z Opatovic zasahovali u dopravní nehody se zraněním řidiče.

Ve středu 5. září 2012 byla v 10:36 hodin nahlášena na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje dopravní nehoda, která se stala na křižovatce v obci Drholec (mezi obcemi Všechovice a Horní Újezd na Hranicku). Na místo vyrazili profesionální hasiči z Hranic a dobrovolní hasiči z Opatovic a profesionální hasiči z Bystřice pod Hostýnem ze Zlínského kraje.

Když hasiči přijeli na místo, zjistili, že se jedná o nehodu osobního vozidla, které skončilo v příkopě a narazilo do stromu, který zlomilo. Nehodu nahlásili kolem projíždějící řidiči, kteří si všimli vozidla mimo silnici. Řidič havarovaného vozidla byl v době příjezdu hasičů již mimo svůj vůz.

Hasiči poskytli řidiči předlékařskou pomoc, na místo události poté přiletěl vrtulník letecké záchranné služby. V průběhu likvidačních prací hasiči provedli protipožární opatření, vyprostili havarované vozidlo a pořezali strom, který vozidlo zlomilo.

Na místo se dostavil majitel havarovaného vozidla, který si jej převzal. Hasiči se pak vrátili zpět na základnu.

Bc. Ing. Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje
Sdílet