Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na 52. klilometru dálnice D1 došlo k těžké dopravní nehodě, zasahoval i vrtulník

Všechny složky IZS zasahovaly dnes dopoledne u dopravní nehody na dálnice D1 v km 52 směr Brno, kde přeletel z protisměru dodávkový automobil přes svodilda a narazil do vozidel jedoucích na Brno. Událost si vyžádala několik zraěných osob.

screen ŘSD

Na místě probíhají nyní likvidační, směr na Brno je částečně průjezdný.

Kolem deváté hodiny ráno přijalo zdravotnické operační středisko v Kladně výzvu k vážné dopravní nehodě na dálnici D1 na 52. kilometru směrem na Brno. Operátorka okamžitě k nehodě vyslala několik posádek středočeských záchranářů. O asistenci byl požádán i vrtulník Letecké záchranné služby z Jihlavy. Zdravotníci ošetřili čtyři zraněné.

Nejvážněji poraněnou ženu s mnohačetnými zraněními, která byla po nehodě v bezvědomí, záchranáři po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče předali posádce vrtulníku. Ten ji transportoval do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Do Fakultní nemocnice v Motole byl po ošetření odvezen pacient s poraněním pánve a žena se zraněním břicha.

Po ošetření mnohočetných zlomenin a pohmoždění hrudníku byl čtvrtý pacient odvezen k dalšímu ošetření na chirurgickou ambulanci do nemocnice v Benešově.

Sdílet