Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči z Obory u Loun dostali převodem od policie Volkswagen Transporter

Jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Obora u Loun dostala převodem od Policie ČR vyřazený vůz Volkswagen Transporter. Automobil jim nyní slouží pro dopravu jednotky na místo zásahu a pro dopravu dětí na hasičské soutěže.

Devítimístný automobil, poháněný benzínovým dvouapůllitrem byl hasičům předán v „klasické“ policejní bílé barvě. Začátkem letošního roku tedy následovala svépomocně prováděná úprava pro potřeby hasičů a to přímo v místní zbrojnici

Vše začalo odstrojením jednotlivých částí a broušením karoserie, poté byly jednotlivé nerovnosti a promáčkliny opraveny a zakytovány. Tyto opravy byly následně nastříkány základní barvou.

Připravené auto se poté převezlo do lakýrnické dílny v Lounech, kde dostalo během tří dnů zcela nový lak, tentokráte již v červené barvě.

Hasiči jej následně patřičně dostrojili, na střechu nainstalovali majákovou rampu a do přední masky modrá LEDková světla Predator.

Finální část pak připadla na samotné polepení bílými pruhy a nápisy HASIČI. Na opravách se finančně podílela obec Obora, práce hasičů byla prováděna zdarma.

Sdílet