Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pohřešovaný sedmdesátiletý muž z Třebíče byl nalezen utonulý, hledali ho také hasiči

Třebíčští policisté odvolali v odpoledních hodinách dne 29. září pátrání po pohřešovaném sedmdesátiletém muži z Třebíče. Senior byl naposledy spatřen v pátek 28. září v místě svého bydliště.

Kolem jedenácté hodiny v noci odešel z domu a nepodal o sobě žádnou zprávu. Policisté začali okamžitě po přijetí oznámení po pohřešovaném pátrat. Vyhlásili po něm celostátní pátrání. Informaci o pátrání předali všem policejním hlídkám a strážníkům městské policie.

Policisté pátrali po pohřešovaném v lokalitě jeho bydliště a dalších třebíčských ulicích, prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží, řidiče taxislužby, restaurační zařízení a další místa, kde vzniklo podezření, že by se pohřešovaný mohl nacházet.

Dále policisté vytipovali lokalitu v blízkosti Třebíče, kde by se senior mohl nacházet a v sobotu od rána zde probíhala pátrací akce, do které se zapojili policisté pořádkové i dopravní policie, policejní psovodi, strážníci městské policie a profesionální i dobrovolní hasiči.

Do akce byli zapojeni i policejní potápěči, kteří při propátrávání Borovinského rybníka muže krátce po sobotním poledni našli utonulého.

por. Bc. Marcela Lavická,
Policie ČR

Sdílet