Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda osobního a nákladního automobilu ve Vintířově se obešla bez zranění, z osobního vozu však unikaly provozní náplně

Dnes 24. října vyhlašuje krajské operační a informační středisko Integrovaného záchranného systému Karlovarského kraje se sídlem v krajském městě poplach naší jednotce na dopravní nehodu ve Vintířově.

K zásahu úklidu následků dopravní nehody osobního a nákladního vozidla vyjíždíme v 13:55 hodin s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 20/3400/210-S2Z, kterou máme předurčenou na řešení dopravních nehod. Po příjezdu do Vintířova na křižovatku směr Lomnice a Vřesová zjišťujeme, že došlo k nárazu osobního automobilu do zadní části nákladního vozidla. Ke zranění osob nedošlo, z osobního automobilu vytékají provozní náplně.

Hasiči provedli zabezpečení místa nehody, ustanovení techniky k zajištění bezpečnosti, protipožární opatření. Velitel nařizuje provést posyp uniklých látek sorbentem. Každý ví, co má dělat a velitel zjišťuje údaje potřebné pro zpracování zprávy o zásahu.

Potřebné informace podává také pomocí radiostanice na operační středisko hasičů. Na místě spolupracujeme s hlídkou policie ČR a hlídkou městské policie Chodov. Po ukončení likvidačních prací se vracíme na základnu.

Jiří Kot
SDH Chodov

Sdílet