Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vyšel RESCUE report

Třetí číslo tohoto časopisu právě opustilo brány tiskárny. V nejbližších dnech by se měl tento stostránkový čtvrtletník dostat ke svým předplatitelům.

Právě v těchto dnech vyšlo třetí číslo čtvrtletníku RESCUE report, který je určen pro hasiče, záchranáře a krizové managery. Někteří z vás si možná vzpomenou na to, že se v tomto čísle měly spojit časopisy RESCUE report a EXLIVE. A ono se tak skutečně stalo. Časopis je dnes pouze jeden, jmenuje se RESCUE report a má celkem 100 stran včetně obálky.

A co v novém RESCUE reportu například najdete? Časopis je věnován problematice bezpečnosti dopravy pacientů, sanitkám (jedna z nich dojela až do Norska), první pomoci na palubě letadel, helikoptérám nebo rozhovoru s českou dívkou, která působila jako vodní záchranář ve Spojených státech. Opět nechybí zajímavý rozhovor s osobností, pokračování lezeckého seriálu nebo jazykové stránky. V části pro hasiče jsou popsány lesní požáry v Tatrách a Českém Švýcarsku. Na konci nechybí menší plakát a komiks. V novém RESCUE reportu, který je postaven na fotografiích a čtivém textu, toho samozřejmě najdete mnohem víc.

Pokud budete mít zájem o stostránkový časopis RESCUE report, pak si jej můžete objednat na níže uvedených adresách za 99 Kč nebo 125 Sk (předplatné na rok je 395 Kč nebo 495 Sk):

Kontaktní adresa pro ČR:
IKARIA CZ, a.s.,
Lidická 51
602 00 Brno

Kontaktní adresa pro Slovensko:
IKARIA s.r.o.
Holubyho 27,
902 01 Pezinok.

Časopis lze také objednat emailem : predplatne@ikaria.cz

nebo telefonicky : +420 531 010 910

Vaše případné připomínky a náměty, můžete posílat na email rescuereport@email.cz
Sdílet