Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě dopravní nehody během několika hodin na Kladensku se naštěstí obešly bez zranění jejich účastníků

V pátek 26. října 2012 během odpoledne vyjížděli kladenští hasiči celkem ke dvěma dopravním nehodám. Obě dopravní nehody se naštěstí obešly bez zranění.

K první dopravní nehodě vyjížděla jednotka kladenských hasičů ve 13:40 hodin. Nehoda celkem čtyř osobních vozidel na silnici vedoucí z Kladna na Velkou Dobrou se stala několik metrů za železničním přejezdem. Čtyři osobní vozidla do sebe narazila, jedno z vozidel sjelo ze silnice přes strouhu do pole. Nehoda se obešla bez zranění, hasiči provedli protipožární opatření na havarovaných vozidlech a pomohli policii s řízením dopravy na místě události.

Druhá dopravní nehoda byla na tísňovou linku hasičů ohlášena v 15:19 hodin mezi Dubím a Vrapicemi. Dle oznamovatele sjelo osobní vozidlo značky Citroen C2 do potoka, řidička vozidla byla venku z havarovaného vozidla před příjezdem jednotky. Hasiči provedli protipožární opatření na havarovaném vozidle. Po dobu zásahu pak asistovala jednotka hasičů odtahové službě při vyproštění vozidla z potoka. Nehoda se opět obešla bez zranění.

Info a foto: nstržm. Lukáš Vejvar

Sdílet