Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vážná dopravní nehoda mezi obcemi Břve a Červený Újezd zaměstnala hasiče

Vážná dopravní nehoda dvou osobních automobilů byla na tísňovou linku hasičů ohlášena v pátek 2. listopadu 2012 v 9:29 hodin.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje na místo události vyslalo profesionální jednotku ze stanice Kladno a požádalo o spolupráci HZS hl. m. Prahy.

Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů Volkswagen Golf a Peugeot 205, přičemž v osobním vozidle Peugeot je zaklíněna řidička vozidla.

Jednotka provedla za asistence posádek zdravotnické záchranné služby vyproštění vážně zraněné řidičky pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a předání do péče ZZS. Společně s řidičkou bylo ve vozidle přepravováno 6leté dítě, které bylo řádně připoutáno v dětské autosedačce a utrpělo jen lehké poranění hlavy a šok. Dítěti coby oběti mimořádné události byl na místě předán dráček záchranáček.

Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR. Silnice mezi obcemi Červený Újezd a Břve byla na několik hodin zcela uzavřena.

mjr. Mgr. Libor Pospíšil
krajský vyšetřovatel požárů
HZS Středočeského kra­je

Sdílet