Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požární bezpečnost otevřela novou pobočku v Plzni

Firma Požární bezpečnost ohlásila další novinku. Otevřela novou plnohodnotnou prodejnu v Plzni. Pobočka bude sloužit nejen jako výdejní místo pro objednané zboží v eshopu, ale také jako klasická prodejna plná zboží, které si můžete vyzkoušet, osahat a ihned zakoupit.

V prodejně je připraveno nejmodernější zboží pro hasiče, záchranáře, podnikající fyzické a právnické osoby, bytová družstva nebo občany. Firma Požární bezpečnost je certifikovaný distributor renomovaných značek všech českých a zahraničních výrobců.

Robert Válal – ředitel
Cítíme poptávku po naši službách i v západní části republiky. Plzeňská pobočka bude připravena plnit požadavky našich zákazníků v tomto regionu a stane se plnohodnotnou prodejnou s kompletním sortimentem námi nabízeného zboží.

Firma prodává za ceny výrobců a připojí i dárky, slevy nebo další akce. Otvírací doba se postupně přizpůsobí požadavkům zákazníků. V tomto období prodejnu můžete navštívit každé pondělí od 8:00 – 11:30 a 12:30 – 15:30 hodin. V případě, že vám tento den či hodina nevyhovuje, je možné si telefonicky dohodnout jinou dobu vaší návštěvy u vedoucího prodejny pana Vavřičky na tel: 602 662 279. Pro­dejnu najdete na adrese Slovanská alej 2669 v Plzni.

Při předložení letáku, který je v příloze článku máte nárok na 10% slevu v plzeňské prodejně do konce roku 2012.

Sdílet