Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při cestě k železniční dopravní nehodě havarovali rokycanští profesionální ha­siči

K železniční dopravní nehodě, srážce motorového vlaku a osobního automobilu, na trati Rokycany – Nezvěstice, na železničním přejezdu v Příkosicích, došlo dnes (9. 11. 2006) před půl jednou odpoledne.Ilus­trační foto : stanice Rokycany

Na místo ihned vyrazili profesionální hasiči z Rokycan a profesionální hasiči Českých drah. Cestou k železniční dopravní nehodě se rychlý zásahový automobil rokycanských profesionálních hasičů v Kamenném Újezdě srazil s kamionem. Při nehodě byli zraněni dva hasiči, které ZZS odvezla do nemocnice. Posádka dalšího vozidla rokycanských profesionálních hasičů u havarovaného zásahového vozidla odpojila akumulátor, zajistila místo nehody, pomohla ZZS se zraněnými, pomocí sorbentu zlikvidovala uniklé provozní kapaliny a po zadokumentování nehody PČR asistovala odtahové službě a uklízela. Příčinu a míru zavinění nehody šetří PČR.

Při železniční nehodě nebyl nikdo zraněn. Drážní profesionální hasiči zajistili místo nehody a odpojili u osobního automobilu akumulátor. Doprava v místě je zastavena. Příčinu a míru zavinění nehody šetří na místě Policie ČR a Regionální inspekce bezpečnosti železniční dopravy. Po zadokumentování nehody čeká drážní hasiče asistence odtahové službě při naložení havarovaného vozidla a úklid kolejiště.

Tiskový mluvčí HZS Plzeňského kraje: por. František Vaško

Foto zničeného RZA Nissan Patrol je zde. (autor: Novinky/Právo)
Sdílet