Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo vylétlo u Myšlína ze silnice a skončilo na střeše, uvězněnou řidičku bylo nutné vyprostit

Dne 2.1. přijala linka tísňového volání Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje informaci o vážné dopravní nehodě osobního vozidla ke které došlo na silnici III/11319 poblíž obce Myšlín.

Na místo byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Říčany s technikou CAS 15 Mercedes Benz a RZA Mitsubishi Pajero a dobrovolná jednotka SDH Mnichovice s technikou CAS 25 Liaz a DA Avia. Jako první na místo nehody dorazila dobrovolná jednotka společně se Zdravotní záchrannou službou.

Po příjezdu na místo bylo provedeným průzkumem zjištěno, že osobní vozidlo Škoda Fabie vylétlo vlivem náledí v zatáčce z vozovky a převrátilo se částečně na střechu a z části zůstalo opřené o strom.

Ve vozidel se nacházela jedna zraněná osoba, které byla ihned poskytnu zdravotní pomoc. Hasiči pomohli s vyproštěním osoby a následným transportem zraněné osoby do sanitního vozidla.

Dále bylo nutné na místo vyslat vyprošťovací automobil za jehož pomoci bylo vozidlo vytaženo zpět na komunikaci, poté bylo provedeno protipožární opatření a úklid komunikace.

Foto: HZS STČ a SDH Mnichovice

Sdílet