Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

PŘIHLAŠTE SE: Miss hasička Středočeského kraje 2013

25. 5. 2013 se koná Hasičský den v Konopišti, kde bude probíhat i další ročník soutěže Miss hasička Středočeského kra­je.

Přihlášku je možné zaslat do 28. února 2013 na OSH Benešov, Nová Pražská 1903, 256 01 Benešov nebo na e-mail: misshasic@seznam.cz – tel. 724179688

Spolu s přihláškou je nutné zaslat také fotografie dívky – portrét (po ramena) a celou postavu. Každé OSH Středočeského kraje může být zastoupeno libovolným počtem hasiček splňující podmínky účasti (v případě velkého zájmu si může každé OSH uspořádat své předkolo soutěže).

Podmínky účasti

  • být profesionální nebo dobrovolná hasička. Nutné je min. jednoroční členství v některé zastřešující hasičské organizaci (Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska,

ČHJ, HZS, HZSP, atd.),

  • 17 – 30 let,
  • státní občanství České republiky,
  • neúčast v I. ročníku Miss hasička Středočeského kraje (rok 2011),
  • souhlas s účastí na neveřejném základním castingu a finálovém dni na Konopišti 25. 5. 2013.
  • pokud dívka spolupracuje s modelingovou agenturou, je podmínkou písemný souhlas své modelingové agentury k účasti v soutěži Miss hasička Středočeského kraje 2013.

CASTING = neveřejné 1.kolo

Z dívek, které postupují z každého OSH Středočeského kraje, vybere porota 6 účastnic, které se utkají o titul Miss hasička Středočeského kraje 2013 ve slavnostním finále na Hasičském dni na Konopišti dne 25. 5. 2013. Dívky budou na casting pozvány dle předchozího rozlosování do skupin v různý časech. O konkrétním termínu a místu budou dívky informovány do 14-ti dnů od ukončení zasílání přihlášek do soutěže. Předpokládaný termín konání je duben 2013.

Program castingu:

  • pohovor každé dívky s porotou (zaměřený na činnost dívky v OSH, její zájmy apod.)
  • promenáda v civilním oblečení (chůze v lodičkách, doporučujeme společenské

oblečení – nejsou vhodné jeansy, ani volný oděv).

SOUSTŘEDĚNÍ FINALISTEK

Pro 6 finalistek bude připraveno krátké soustředění před finálovým vystoupením, které proběhne během cca jednoho víkendového dne. Konkrétní termín a místo bude upřesněno na castingu.

Program soustředění:

  • nácvik choreografie pro finále,
  • pohyb na pódiu,
  • nácvik jednotlivých disciplín,
  • zkouška šatů atd.

FINÁLE SOUTĚŽE: 25. 5. 2013

Společenská akce pro veřejnost při Hasičském dni na Konopišti, na jehož scénáři se autorsky podílí Miss hasička EU, bude prestižní akcí sobotního kulturního programu, které se bude konat v konopišťském amfiteatru.

Akce bude probíhat za účasti médií a přítomné veřejnosti.

Během finálového odpoledne bude 6 finalistek soutěžit o titul Miss hasička Středočeského kraje 2013, 1. vicemiss hasička Středočeského kraje 2013 a 2. vicemiss hasička Středočeského kraje 2013 a Miss sympatie. O Miss „sympaťačce“ rozhodnou přítomní diváci a hosté.

Soutěžní disciplíny finále se dívky dozví na castingu. O vítězkách rozhodne porota, skládající se z min. 10-ti členů z řad odborníků a veřejnosti.

Vítězky obdrží hodnotné věcné ceny, korunku a šerpu. Ceny budou upřesněny po dohodě s partnery soutěže.

Sdílet