Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Kladně se střetla dvě vozidla, hasiči po nehodě provedli protipožární opatření a nasvětlení místa zásahu

V úterý 22. ledna 2013 ve 22:31 byli středočeští hasiči požádáni o pomoc při dopravní nehodě dvou osobních vozidel v kladenských Kročehlavech. Jednalo se o světelnou křižovatku ulic Pražská a Unhošťská.

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým automobilem. Jako první na místě zasahovaly dvě hlídky Policie ČR.

Hasiči provedeným průzkumem zjistili, že se jedná o střet dvou osobních vozidel. Řidič jedoucí směrem od Prahy na Kladno nedal přednost řidičce osobního vozidla, které projíždělo po hlavní silnici od Unhoště směrem do centra Kladna.

Řidič vozidla, který nedal přednost druhému vozidlu neutrpěl žádná zranění, řidička z druhého havarovaného vozu utrpěla lehká poranění dolních končetin a byla převezena k ošetření záchrannou službou do kladenské nemocnice.

Hasiči na místě události provedli protipožární opatření na obou havarovaných vozidlech, zamezili úniku provozních kapalin a Policii ČR osvětlili místo nehody během vyšetřování.

Jednalo se již o několikátou dopravní nehodu na této světelné křižovatce, tentokrát se nehoda obešla bez vážnějších zranění.

nstržm. Lukáš Vejvar
stanice Kladno
HZS Středočeského kra­je

Sdílet