Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Lyžařský den pro příslušníky HZS Moravskoslezského kraje proběhl v Karlově pod Pradědem

Poslední únorový den se sjeli příslušníci HZS MSK a jejich rodiny do Karlova pod Pradědem do ski areálu Pawlin, kde ÚO Bruntál pořádal sportovní den se závodem ve sjezdovém lyžování.

Účast byla hojná, počasí přálo a snad i proto se sportovního dne účastnilo téměř 100 příslušníků s rodinou. Do závodu v obřím slalomu se zaregistrovalo celkem 61 závodníků pouze z řad HZS MSK ve třech kategoriích. V mužích se soupeřilo v jízdě na lyžích a snowboardu a u žen pouze na lyžích.

Závodilo se ve dvou kolech, kdy se lepší čas počítal do celkového hodnocení. Závod ve snowboardu vyhrál Martin Kysela (ÚO Ostrava) na druhém místě skončil Kamil Špičák (ÚO Opava) a třetí místo obsadil Radim Duda (ÚO Ostrava).

V ženách vyhrála Růžena Pavlíková ( CHL Frenštát p.R.), druhá byla Jana Orosztová (ÚO Ostrava), na třetí příčce dojela Věra Žídková (ÚO Ostrava). V nejobsazenější kategorii a sice mužské lyžařské, kde se na start dostavilo 55 závodníků vyhrál Jan Bojko (ÚO Ostrava), druhé místo obsadil Martin Kysela (ÚO Ostrava) a na třetí příčce dojel Petr Mrowiec (ÚO Ostrava).

Jsme rádi, že se tohoto ročníku zúčastnil krásný počet závodníků a snad se v roce příštím zase na svahu potkáme.

HZS Bruntál

Sdílet
Přiložené soubory
vysledkova_listina_lyze_2013.pdf zobrazit online PDF 54 kB