Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

OPERATOR – celotělový postroj

Postroj splňuje i ty nejnáročnější požadavky všech profesionálních uživatelů. Poměr cena – kvalita a užitná hodnota je více než skvělý.

OPERATOR
První zprávy od uživatelů:
Celotělový postroj OPERATOR byl poprvé použit naostro složkami IZS 2. 10. 2006, a to při cvičení evakuace a záchrany technika na Černé věži v Českých Budějovicích.

produkt můžete vidět ZDE

Členové záchranných týmů, kteří měli možnost s OPERATOREM pracovat, si především chválili rychlost, s jakou je možno být s OPERATOREM připraven do akce. Nejlepší dosahovali času okolo 10 s. Pohodlí v postroji, snadná obsluha a uživatelský komfort již všichni brali jako samozřejmost, což výrobce těší a zároveň zavazuje k dalšímu vývoji
a výrobě špičkových OOPP.
Postroj splňuje i ty nejnáročnější požadavky všech profesionálních uživatelů. OPERATOR je vybaven sponami Cobra – rychlé a snadné oblečení postroje. Anatomické polstrování je navržené pro dosažení maximálního komfortu při dlouhodobé práci ve visu. Nízká váha, skvělá funkčnost a výborná dosažitelnost všech nastavovacích prvků postroje včetně jejich snadné obsluhy umožňuje uživateli plně se soustředit na vykonávanou činnost.
Velikost: S, M/L, XL
Hmotnost: 1630, 1690, 1800 g
Doporučená MO: 5655,– Kč


Více informací na stránkách společnosti SINGING ROCK
Sdílet