Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: Třicítka závodníků vyběhla lyžařský svah Vysoká, TFA Tachov 2013 se zúčastnily i ženy

Sbor dobrovolných hasičů Tachov, město Tachov a Městské kulturní středisko Tachov uspořádali v sobotu 27. dubna 2013 první ročník TFA Tachov – O pohár starosty města.

Soutěž slavnostně zahájil starosta města Tachova a během krátké chvíle již závodníci vybíhali od startovního stanu; jejich prvním úkolem bylo roztáhnout dvě hadicová vedení s proudnicemi na určenou vzdálenost.

Hammerbox s několika desítkami nutných úderů byl druhou disciplínou a hned poté, co kladivo soutěžící umístil do původní polohy, čekala na něj bariéra, kdy mohl požádat o pomoc (samozřejmě za trestné body) s jejím přelezením, pokud mu na to síly nestačily.

Ještě než se ale mohli hasiči (a hasičky) v rámci závodu rozběhnout do vrchu Vysoká, kde čekalo na stisknutí tlačítko zastavující čas, museli přenést dvě plné „bomby“ a poprat se s figurínou.

Výsledky hlavní kategorie, juniorů a žen naleznete v příloze, jako senioři se zúčastnili pouze dva závodníci, Martin Volka (zároveň nejstarší závodník, s výsledným časem 333,2 sekundy) a Martin Krejčí (s časem 237,68 sekundy).

Sdílet
Přiložené soubory
tfa_tachov_vysledky.pdf zobrazit online PDF 472 kB