Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při požáru auta zemřel člověk

Při nárazu do stromu začal osobní automobil hořet, na sedadle řidiče si tak oheň vybral další oběť v Praze. Tragický rok, co se týká počtu mrtvých při požárech, zažívá hlavní město Praha. Poslední den v roce oheň opět zabíjel.

Za svou 26 oběť !!! si dnes ohěň vybral řidiče nebo řidičku osobního automobilu Škoda Fabia. Kvůli devastaci těla požárem nebylo možné v době šetření požáru ani následně po něm zjistit, zda šlo o muže či ženu.

31. 12. 2006 v 06:01 hodin byla na východní hranici Prahy, přesněji do pražského obvodu Kralovice, v ulici K Markétě, vyslána jednotka ze strašnické stanice na Praze 10. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že osobní automobil Škoda Fabia narazil do stromu podél komunikace tak silně, že ho prakticky porazil. V době dojezdu jednotky byl oheň v plném rozsahu, hořela přední část a vnitřní prostor automobilu, kde bylo zaklíněné ohořelé torzo těla řidiče (řidičky). Jednotka požár uhasila tlakovou vodou, odstranila nalomený strom a předala případ přivolané Policii ČR a Zdravotnické záchranné službě. Při ohledání na místě požáru nebylo zřejmé, zda oběť zemřela na následky dopravní nehody či následného požáru. Tělo ale zachvátily plameny, a tak bude oběť připsána do černých statistik požárů na území Prahy.

Příčinou vzniku požáru byla dopravní nehoda, kterou vyšetřuje Policie ČR.
Sdílet