Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mnoho úspěchů v roce 2007.

Všem uživatelům serveru POŽÁRY.cz a našim kolegům přejeme mnoho osobních i pracovních úspěchů.

Vážení přátelé, tento web vstupuje do své 6-ti leté novodobé historie. Díky vám všem se stále drží na pozici nejsledovanějšího webu v oblasti PO. Denně máme přibližně 3000 návštěvníků. Každý den se snažíme přinášet co nejaktuálnější informace. Stále platí, že web POŽÁRY.cz informuje o práci hasičů. Veřejnost má vědět, jak je naše práce náročná. V roce 2007 to bude opravdu aktuální. Pokud se lidé dozví, jak je náročná naše práce a jak bude ohodnocena, pak se nám lépe před veřejností budou obhajovat naše rozhořčení nad platovou situací. Ano, toto bude podle mě téma roku 2007. Chceme plnit i úlohu webu, který je tu nejen jako informační kanál pro širokou veřejnost (i hasičskou), ale také jako možnost pro hasiče diskutovat bez cenzury.

V tomto roce nechystáme zásadní změny. Drobnou úpravu designu, které si ani nevšimnete, výměnu loga za nové a obnovení bazaru i eshopu ve formě, která by měla být konečně funkční. Chystáme malé interaktivní logo, které bude volně ke stažení pro všechny a které můžete umístit na vaše stránky.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem kolegům a lidem, kteří nám web pomáhají posunovat dál. Na zasloužilý redakční odpočinek odešel dosavadní šéfredaktor Luboš Samec, který odvedl kus dobré práce a díky pracovnímu vytížení a únavě odchází do pozice redaktora webu. Šéfredaktorem se stal Vašek Porkát, který je jasným nástupcem Luboše. Věřím, že ho v nové pozici podpoříte a že s vaší podporou vnese do webu čerstvý vítr, který rozhodně potřebujeme.

Zůstaňte nám věrní, my budeme vždy připraveni podpořit vás mediálně.

Martin Kavka – ředitel

a redakce:
Václav Porkát – šéfredaktor
Luboš Samec – redaktor
Radek Kislinger – redaktor
Hynek Obroučka – redaktor
Petr Svoboda – redaktor
Lukáš Vejvar – redaktor
Sdílet