Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V rámci běžeckého závodu Dolnolhotská desítka vznikla nová kategorie pro hasiče

Ve spolupráci s HZS Moravskoslezského kraje a pod záštitou ředitele HZS MSK plk. Ing. Zdeňka Nytry vznikla v rámci běžeckého závodu Dolnolhotská desítka nová kategorie pro hasiče.

Do této kategorie se může přihlásit každý hasič, a to jak profesionální, tak i dobrovolný. V této kategorii budou vyhlášení čtyři nejlepší hasiči. První tři obdrží pohár a věcnou cenu. Čtvrtý pouze věcnou cenu. Závodníci se navíc mohou umístit a být vyhodnoceni mezi ostatními běžci dle jejich věku a kategorie. Každý, kdo se zúčastní tohoto závodu a doběhne do cíle, bude automaticky zařazen do losování tomboly, ve které je hlavní výhrou letecký zájezd v hodnotě 20.000,–Kč. Registrace probíhá přes webové stránky www.dolnolhotskadesitka.cz

V případě, že je hasič navíc registrovaným sportovcem v jiném oddíle, tak při registraci v registračním formuláři – atletický klub, uvede nejprve název oddílu, ve kterém je registrovaný, vše oddělí lomítkem, a pak uvést název stanice, kde vykonává hasičskou činnost (např.: SSK-Vítkovice/SDH Dolní Lhota).

Pouze pro tuto kategorii je prodloužená registrace do 25. 04. 2013 nebo se může zaregistrovat na místě za navýšený registrační poplatek. Vice informací o průběhu závodu na webových stránkách.

Sdílet
Přiložené soubory
propozice 2013.pdf zobrazit online PDF 1 MB