Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jak hodnotíte server Požáry.cz za rok 2006?

2.ledna 2007 byla na našem webu spuštěna anketa, která měla za cíl zjistit, jak si stojí server Požáry.cz u vás, čtenářů, za uplynulý rok. Stalo se…

Výsledky ankety

1. Super! 19% – 99 hlasujících

2. Výborný profesní web. 70% – 372 hlasujících

3. Dobrá práce, ale … 7% – 39 hlasujících

4. Nic moc. 1% – 7 hlasujících

5. Velké zklamání. 3% – 14 hlasujících

Hlasujících celkově: 531

Tolik tedy výsledky.

Pohled na anketu z naší strany:

Hodnocení pod číslem 1. – Super!, k tomu není co dodat…

Hodnocení pod číslem 2. – Výborný profesní web. Zřejmě názor odborníků…na web i jeho obsah.

Hodnocení pod číslem 3. – Dobrá práce, ale … Co si vy představujete pod tím „ale“?

Hodnocení pod číslem 4. – Nic moc. Názor uznáváme, když tedy nic moc, co by se dle vás, takto hlasujících, mělo zlepšit či dělat jinak?

Hodnocení pod číslem 5. – Velké zklamání. Taktéž názor bereme, když hlasujete pro tuto volbu, co vás k tomu však vedlo?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Všech hlasů si velmi vážíme, samozřejmě i těch negativních, i když jich je zaplaťpánbůh dohromady mizivé procento. A proto se ptám, proč jsou tyto hlasy? Děláme co můžeme, ale pro některé z vás je to zjevně málo. Co máme tedy zlepšit?

Z možných 100% jich bylo dohromady 89% kladných, což nás velmi těší. Snažíme se dělat tento web v rámci možností co nejlépe. O určitých chybách či nedostatcích víme, snažíme se je postupně odstranit. Bohužel se ne vždy vše daří tak, jak sami chceme. Občas, skutečně jen občas vázne aktualizace, ale prosím pochopte to. Kromě Požárů máme i svá zaměstnání. Web je stále jen náš koníček či hobby, jak chcete. Co se týče technických věcí, jako např. náhledy obrázků v galerii, vytvoření profilů přispivatelů atd., na tom se v současné době pilně pracuje.

Opravdu rádi uvítáme jakýkoliv konstruktivní, realizovatelný nápad z vaší strany, který by vedl ke zlepšení webu. Své názory či nápady pište prosím do komentářů či do redakčního mailu. Předem za ně děkujeme. Mail najdete úplně dole na konci stránky, když kliknete na „kontakty na redakci“.

Václav Porkát
šéfredaktor

PS: Aby si někdo nemyslel, že chceme jen nějak vyčinit těm, jejíchž hlas byl negativní, tak to opravdu ne. Jen chceme vědět, co děláme špatně, když se objevilo několik těchto hlasů. Pohled ze strany čtenářů je pro nás důležitý.
Sdílet