Sobota 18. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U nehody motorky a osobáku byli hasiči z Golčova Jeníkova okamžitě, stala se nedaleko od hasičárny

V úterý 13. května byla jednotka hasičů z Golčova Jeníkova vyslána k dopravní nehodě osobního automobilu a motocyklu na Náměstí T.G.M. v Golčově Jeníkově.

K zásahu vyjela jednotka s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 24 P340 Scania v 16:25 hodin. Na místo hasiči dorazili ihned po výjezdu, protože nehoda se stala asi 100 metrů od hasičské zbrojnice.

Po příjezdu je zásahové vozidlo ustanoveno k zabezpečení místa nehody, a velitel družstva provádí průzkum místa zásahu, kterým potvrzuje dopravní nehodu motocyklu a osobního automobilu.

Dále je zjištěno, že došlo ke zranění jedné osoby, které ihned hasiči poskytují předlékařskou první pomoc. Na místě s hasičskou jednotkou spolupracuje hlídka policie OO G. Jeníkov. Dále jednotka provedla zajištění vozidel proti požáru a zasypala uniklé PHM sorbentem.

Po příjezdu ZZS je zraněná osoba předána do odborné péče. Následně hasiči provedli na pokyn lékaře zafixování zraněné osoby do vakuové matrace a její transport do vozidla ZZS.

Po vyšetření dopravní nehody pomohli zasahující s naložením havarovaného motocyklu na odtahovou službu a po celkovém úklidu vozovky se vrátili zpět na základnu.

www.hasici-gjenikov.cz

Sdílet