Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragický střet dvou osobních vozidel u obce Záryby si vyžádal jednu oběť

Dne 26. května, krátce před třináctou hodinou, přijala linka tísňového volání Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje informaci o vážné dopravní nehodě na silnici mezi Kostelcem nad Labem a Brandýsem nad Labem u odbočky na Záryby.

Na místo byly ihned vyslány jednotky profesionálních hasičů ze stanice Stará Boleslav s rychlým zásahovým automobilem a ze stanice Neratovice s cisternovou automobilovou stříkačkou a velitelským automobilem.

Po příjezdu na místo bylo provedeným průzkumem zjištěno, že došlo ke střetu dvou osobních vozidel, ve kterých jsou zraněny celkem čtyři osoby. Hasiči za pomoci hydraulického vyprošťovacího zařízení provedli vyproštění osob a následně pomohli s jejich transportem do sanitních vozidel.

Na místo byl také vyslán vrtulník LZS, který transportoval nejvážněji poraněnou osobu do nemocnice v Praze. Nehodu nepřežila jedna osoba, která utrpěla zranění neslučitelná se životem.

Hasiči dále provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a sanaci vozovky od provozních kapalin. Příčina nehody je předmětem dalšího vyšetřování Policie ČR.

Sdílet