Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

„Hasiči tak, jak je vidím já“

Třetí ročník výtvarné soutěže „Hasiči tak, jak je vidím já“ pro děti základních škol v okrese Rokycany vyhlásil ke konci loňského roku Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, územní odbor Rokycany. Ilustrační obrázek: HZS Olomouc

Tématem soutěže je ukázat práci hasičů z pohledu dětí. Do soutěže mohou děti až do 15. 2. 2007 posílat kresby a koláže do formátu A3, a to na adresu Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, územní odbor Rokycany, Komenského 29, 337 01 Rokycany. Vyhodnocení výtvarné soutěže se uskuteční v měsíci březnu ve spolupráci s MěÚ Rokycany. Tři první z každé kategorie dostanou hodnotné ceny a budou tradičně přijati starostou města Rokycany. Zaslané výtvarné práce budou po vyhodnocení a výstavě předány Okresnímu sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a budou se účastnit také soutěže „Požární ochrana očima dětí“.

Soutěžící jsou rozděleni do dvou kategorií. Do první patří děti z prvního stupně základních škol (mladší žáci) a do druhé děti z druhého stupně základních škol (starší žáci). Každá výtvarná práce musí být opatřena soutěžní kategorií, jménem, příjmením, bydlištěm a věkem autora a adresou školy.


Tiskový mluvčí HZS Plzeňského kraje: por. František Vaško

-wap-
Sdílet