Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Fotosoutěž společnosti Požární bezpečnost jde do finiše. Cenou pro výherce je superodolný foťák Canon D20

V polovině června vyhlásila Požární bezpečnost s.r.o. velkou letní soutěž s názvem Hasičská fotosoutěž 2013. Hlasovat můžete na Facebookovém profilu společnosti Požární bezpečnost s.r.o.

Ilustrační foto

První část soutěže s tématem „Hasičské akce“ se již dočkala svého vítěze, který získal od hlasujících na Facebooku nejvíce hlasů. Vítězem prvního kola se stal pan Tomáš Stoček z Vrbky, kterému tímto k výhře gratulujeme a jak již bylo předesláno, pan Stoček od vyhrává kvalitní odolný foťák pro hasiče Canon D20.

Vítězné foto pana Stočka

Hlasovat můžete na Facebookovém profilu společnosti Požární bezpečnost s.r.o.: https://www.facebook.com/…nibezpecnost

Podívejte se jak Canon D20 natáčí pod vodou

Pravidla soutěže

Požární bezpečnost vyhlásila VELKOU LETNÍ SOUTĚŽ o ceny s názvem Hasičská fotosoutěž 2013. Hasičská fotosoutěž má dvě témata a také dvě hlavní ceny pro vítěze v každé kategorii. Cenami pro vítěze jsou speciální odolné a vodotěsné digitální foťáky Canon D20.

Soutěže se může zúčastnit každý. K účasti stačí registrace na www.po-bp.cz a zaslat svou fotku se zvoleným tématem na odkazu http://www.po-bp.cz/dotaznik-5.html.


Téma č. 2 – Hasiči v zahraničí

Začala nám doba dovolených a spousta z nás vyjíždí na dovolenou za hranice. Stačí mít foťák neustále po ruce a máte velkou pravděpodobnost, že s vám podaří vyfotit zahraniční hasiče, hasičskou techniku nebo něco, co s hasiči souvisí. Uzávěrka zasílání fotek do tohoto tématu je 15. 9. 2013.


Zaslané fotky projdou v prvním kole předvýběrem a do druhého kola bude vybráno max. 100 nejlepších fotek. Druhé kolo proběhne formou hlasování na facebooku.

Předvýběr bude provádět profesionální fotograf, hasič a zástupce organizátora. Kritérií výběru bude více, ale hlavní kritéria budou hlavně nápad, zajímavost a vtipnost fotografie, soulad s tématem soutěže. Technické provedení, kvalita apod. nebudou hlavním kritériem.

Není třeba mít drahý kvalitní foťák, foťte třeba telefonem. Důležitý je obsah fotky, nápad, kreativita, vtip a zajímavost.

Sdílet