Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická nehoda uzavřela silnici II/115 v Jincích na Příbramsku

Dnes ve 14.25 hodin se v Jíncích na Příbramsku střetl osobní vlak (Protivín – Beroun) s osobním autem. Na místo byla vyslána profesionální jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Hořovice, jednotka HZS SŽDC Plzeň a jednotka VZ Jince.

Po příjezdu na místo bylo provedeným průzkumem zjištěno, že v osobním vozidle je těžce zraněná jedna osoba. Hasiči provedli její vyproštění, bohužel následně konstatoval lékař ZZS zranění neslučitelná se životem. Na místo byl také vyslán vrtulník LZS, který se vrátil zpět prázdný.

Hasiči provedli zajištění místa nehody a protipožární opatření, příčinu nehody šetří Drážní inspekce a Policie ČR. Trať je v současné době uzavřena.

Škoda na automobilu byla vyčíslena na 70 000 Kč. Škoda na trati byla odhadnuta na 50 000 Kč a na vlaku, který není schopen samostatné jízdy a bude muset být odtažen, na 200 000 Kč. Přejezdové zabezpečovací zařízení bylo v době nehody v činnosti. Provoz na trati dosud nebyl obnoven. V době nehody cestovalo ve vlaku 20 cestujících, přičemž nikdo nebyl zraněn.

Sdílet