Čtvrtek 16. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Březhradě se srazila tři osobní vozidla, jedno skončilo na střeše

Tři osobní vozidla se srazila včera 24. června v podvečer na křižovatce ulic Rovná a Březhradská v hradecké městské části Březhrad. Událost byla na operační středisko hasičů ohlášena v 17:23 hodin.

Na místo vyjeli profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové s technickým vozidlem a cisternou. Při srážce osobních vozidel Mitsubishi, Škoda Felície a Volkswagen Polo bylo zraněno celkem pět osob, včetně dítěte. Osobní auto Volkswagen skončilo po střetu na střeše.

Při příjezdu jednotky hasičů na místo byli všichni účastníci nehody mimo svá vozidla a v péči záchranářů. Hasiči darovali dětskému pacientovi plyšového dráčka Záchranáčka. Posádky záchranné služby zkontrolovaly všechny zraněné a do nemocnice byli nakonec převezeni pouze dva lidé, včetně dítěte. Další tři lehce zranění lidé převoz do nemocnice odmítli.

Hasiči zajistili havarovaná auta proti požáru a odpojili autobaterie. Po vyšetření a zadokumentování nehody převrátili auto zpět na kola a další dvě odklidili ze silnice. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: centrální stanice Hradec Králové)

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje
Sdílet