Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

První závod Vsacké ligy v TFA proběhl 29. června: O najpevnějšího hasiča zpod hřebeňa Javorníka

V sobotu 29. června 2013 proběhla v Karolinské Stanovnici u hasičské zbrojnice první z pěti soutěží Vsacké ligy TFA. Soutěžilo se ve 3 kategoriích – muži, ženy, družstva.

U žen dosáhla nejlepšího času 03:08,69 Veronika Urbanová z mistního SDH Stanovnica. Za ní na druhém místě s časem 03:17,59 skončila loňská vítězka Vsacké ligy Kateřina Zubíková z SDH Jablůnka a na třetím místě s časem 03:37,50 Radka Janušová z SDH Halenkov.

U mužů se nejlépe vedlo Jakubovi Galkovi ze slovenského DHZ Papradno. Na jeho čas 02:21,92 letos nedosáhl ani favorit soutěže, loňský vítěz Vsacké Ligy Martin Januš z SDH Halenkov. Jeho čas 02:29,63 stačil „pouze“ na druhé místo. Třetí místo obsadil s časem 02:30,72 místní borec z SDH Stanovnica Martin Orság .

První místo v soutěži družstev připadlo mužům SDH Halenkov. Zbývá dodat, že ke hladkému průběhu soutěže přispělo svým dílem nejen vhodné počasí, ale také pečlivá příprava organizátorů v čele s velitelem SDH Karolinka-Stanovnica Josefem Řepkou, odpovědný přístup rozhodčích a disciplinovanost soutěžících.

Na 70 účastníků soutěže mohlo být tedy spokojeno. A takto si to přáli i starostka města Karolinky Marie Chovanečková a místostarosta Bohumil Rožnovják, kteří soutěž oficiálně zahájili a svou účastí tak podpořili zdárný průběh soutěže.

Celkové výsledky soutěže jsou zveřejněny na http://vsackaligatfa.webnode.cz/

Sdílet
Přiložené soubory
tfa stanovnice 2013 celkové výsledky muži.xls zobrazit online XLS 13 kB
tfa stanovnice 2013 celkové výsledky ženy.xls zobrazit online XLS 9 kB