Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Představujeme pohlednice hasičských stanic a techniky.

Již tradičně Vám jako první představujeme nové pohledy hasičských stanic a techniky, které vydal Jakub Seifert. Server Požáry.cz se podílel na vzniku těchto zajímavých sérií pohlednic, a proto Vás pravidelně informujeme o nových pohledech a tentokrát Vám přinášíme i mimořádnou nabídku pro naše čtenáře.


Pokračování dlouhodobé „exkurze“ po stanicích HZS krajů umožňuje 21 nových pohledů. Díky pochopení a vstřícnému postoji jednotlivých krajů k užití jejich grafických symbolů pro propagaci příslušných HZS krajů je možná snadná orientace ve vydaných pohledech. Pravá spodní část pohledů je vyhrazena znakům jednotlivých HZS krajů. Zatím bylo vydáno 53 pohledů stanic, část
z nich již je definitivně vyprodána. Pro sběratele je celá série zajímavá také tím, že pohledy nejsou po vyprodání zásob dotiskovány, při dalším vydání budou vždy patrné změny techniky či třeba nová fasáda…

Druhá série pohlednic, představující techniku profesionálních hasičů, již má 33 kusů, výběr zahrnuje nejen běžnou techniku, ale i výjimečné automobily, které existují pouze v jednom či dvou kusech. Koncepčně jsou připraveny i série pohlednic s technikou podnikových a dobrovolných hasičů, v nichž nově vyšla pohlednice DVS 8 TATRA 805.

Pro sběratele kalendáříků je třeba dodat, že již bylo vydáno 51 druhů kalendáříků a směnových kalendáříků, vesměs vydaných na zakázku, z nichž některé je možno dosud objednat.

Server Požáry.cz zajistil všem zájemcům možnost využít část kapacity v rámci tiskových archů v těchto výhodných cenových relacích:

Pohlednice formát A6, přední strana barevná, laminovaná, minimální odběr 800 ks:
Z dodaných fotografií, negativů, dat a s představou o grafickém uspořádání cena 3,50 Kč/ks.
Na zakázku vyrobené pohledy např. pro SDH včetně nákladů na nafocení techniky a zbrojnice cena 5,00 Kč/ks.

Kalendáříky, vizitky, formát 9×5,5 cm, přední strana barevná, laminovaná, 1× ročně obě strany barevné, minimální odběr 950 ks:
Z dodaných fotografií, negativů, dat a s představou o grafickém provedení cena 1,50 Kč/ks.

Distribuci a veškeré informace o pohledech, kalendářících a vizitkách Vám poskytne Jakub Seifert, tel.: 608570740, e-mail: jseifert@seznam.cz
Sdílet